Nutriční hodnoty (Kadlíkův dušený kel s erteplama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 162 kJ / 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 15,50 g |
| – nasycené | 7,17 g |
| – nenasycené | 8,17 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 867 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 10 dkg 10 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 100 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| přiměřeně brambor | Brambor zimní | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový |