Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Královecké klopsy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 738 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny118,59 g
– z toho živočišné bílkoviny108,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,74 g
Tuky42,12 g
– nasycené13,23 g
– nenasycené20,96 g
–– mononenasycené16,63 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,57 g
Vláknina11,69 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,36 g
Sacharidy65,11 g
– cukry9,95 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
250 g 250 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička sardelové pasty (podle chuti) Sardelová pasta 5 g
strouhanka (pokud je třeba) Strouhanka pšeničná
kapary (cca 1 sklenička) Kapary
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vývar Vývar masový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.