Nutriční hodnoty (Mořská ryba na zelenině s neobvyklou přílohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 019 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 0,92 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 45,90 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce ryby | Treska filet | |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | |
přepuštěné máslo | Ghí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
lžíce lžíce máku | Mák modrý |