Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin bez kynutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie11 425 kJ /
2 731 kcal
Bílkoviny58,03 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,25 g
Tuky96,26 g
– nasycené25,10 g
– nenasycené65,19 g
–– mononenasycené41,78 g
–– polynenasycené23,41 g
––– omega 31,99 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 767 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy383,05 g
– cukry167,85 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 jablek Jablko čerstvé 1500 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 vejce (na potření) Vejce slepičí 70 g
strouhanka (na posypání těsta) Strouhanka pšeničná
skořice (dle chuti) Skořice ceylonská
2 hrsti 2 hrsti rozinek (nebo dle chuti) Rozinky 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.