Nutriční hodnoty (Ohnivá pánev v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,25 g |
| Tuky | 26,42 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 11,95 g |
| –– mononenasycené | 8,71 g |
| –– polynenasycené | 3,25 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,03 g |
| Cholesterol | 2,00 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 100,36 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilizované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
| 3 kusy 3 kusy kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| pár kapek kapek sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky chilli koření | Chilli paprička mletá | 7.5 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 37.5 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 5-6 5-6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 275 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |