Nutriční hodnoty (Kančí krk na jalovci a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 231,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 269,17 g |
| – nasycené | 127,46 g |
| – nenasycené | 137,36 g |
| –– mononenasycené | 113,93 g |
| –– polynenasycené | 23,43 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 5,25 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kančího masa z krku | Kanec kýta | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 dkg 30 dkg uzeného špeku | Špek | 300 g |
| 1 1 kávová lžička - sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 kávová lžička - koření Zvěřina (Vitana) | Provensálské koření | |
| 1 1 kávová lžička - hrubé soli | Sůl mořská | |
| 20 kuliček 20 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| vše poctivě rozmělnit v hmoždíři a následně smíchat s 2 lžícemi lžícemi oleje | Olej řepkový |