Nutriční hodnoty (Pytlácká masová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 507 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 61,65 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 50,63 g |
| –– mononenasycené | 36,29 g |
| –– polynenasycené | 14,33 g |
| ––– omega 3 | 4,14 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| 50 g 50 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| 75 g 75 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 75 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| ďábelské koření (podle chuti, viz Poznámka) | Grilovací koření | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pórek na ozdobení | Pórek čerstvý | |
| tatarská omáčka (podle chuti) | Tatarská omáčka |