Nutriční hodnoty (Šátečky s jablky a marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 222 kJ / 3 638 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,90 g | 
| Tuky | 175,97 g | 
| – nasycené | 43,61 g | 
| – nenasycené | 123,41 g | 
| –– mononenasycené | 81,18 g | 
| –– polynenasycené | 42,23 g | 
| ––– omega 3 | 3,21 g | 
| Vláknina | 30,60 g | 
| Cholesterol | 472 mg | 
| Sodík | 838 mg | 
| Sůl | 1,99 g | 
| Sacharidy | 426,05 g | 
| – cukry | 81,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 250 g 250 g ztuženého tuku Omega | Margarín | 250 g | 
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 2 2 polévkové lžíce octa | Ocet lihový | |
| 180 ml 180 ml vody | Voda | 180 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| jahodová marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |