

Maso na gril
Suroviny
- plátky vepřového bůčku
- 2 paličky česneku
- grilovací koření
- sójová omáčka
- pivo
- sůl
- pepř
- mletá paprika
Postup přípravy receptu
Maso omyjeme, bůček nakrájíme na tenké plátky, nasolíme, opepříme a ponoříme do marinády ze sojové omáčky, piva, koření a prolisovaného česneku.
Necháme odležet přes noc.
Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Maso na gril
-
Jsem jen začátečník nezlob te se ale jak dlouho se přibližně griluje?
-
Vím, že to není nejzdravější jídlo, ale já to prostě miluju a když je počasí, tak moc často grilujeme. Už jsme v pátek poprvé grilovali. Tento recept taky používám a je to moc dobré, takže každopádně za 9
-
už aby bylo počasí , rozpálíme gril na zahradě
-
Tak to můžu, grilování moje veliká vášeň, určitě vyzlouším