Maso na gril

pelda Kuchařka:

Grilování 4 názory

514

Suroviny

Plátky vepřového bůčku
2 paličky česneku
grilovací koření
sójová omáčka
pivo
sůl
pepř
mletá paprika
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, bůček nakrájíme na tenké plátky, nasolíme, opepříme a ponoříme do marinády ze sojové omáčky, piva, koření a prolisovaného česneku.

  2. Necháme odležet přes noc.

  3. Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 382 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso na gril

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jsem jen začátečník nezlob te se ale jak dlouho se přibližně griluje?:-?:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Vím, že to není nejzdravější jídlo, ale já to prostě miluju a když je počasí, tak moc často grilujeme. Už jsme v pátek poprvé grilovali. Tento recept taky používám a je to moc dobré, takže každopádně za 9:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D:-D už aby bylo počasí , rozpálíme gril na zahradě:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • pbarva pbarva

    Tak to můžu, grilování moje veliká vášeň, určitě vyzlouším :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: maso na gril maso na gril recept veprove maso na gril recepty na maso na gril maso na grilu nejlepsi maso na gril recepty na gril příprava masa na gril recepty maso na gril vepřové maso na grilu vepřový steak na grilu maso na gril recepty bůček na gril recept maso na gril nejlepší marináda na grilování bůček na grilu maso na grill nejlepší marináda marináda na vepřový steak vepřový steak na grilu recept

Zapomněl/a jsem heslo