Maso na gril

pelda Kuchařka:

Grilování 4 názory

514

Suroviny

Plátky vepřového bůčku
2 paličky česneku
grilovací koření
sójová omáčka
pivo
sůl
pepř
mletá paprika
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, bůček nakrájíme na tenké plátky, nasolíme, opepříme a ponoříme do marinády ze sojové omáčky, piva, koření a prolisovaného česneku.

  2. Necháme odležet přes noc.

  3. Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 382 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso na gril

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jsem jen začátečník nezlob te se ale jak dlouho se přibližně griluje?:-?:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Vím, že to není nejzdravější jídlo, ale já to prostě miluju a když je počasí, tak moc často grilujeme. Už jsme v pátek poprvé grilovali. Tento recept taky používám a je to moc dobré, takže každopádně za 9:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D:-D už aby bylo počasí , rozpálíme gril na zahradě:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • pbarva pbarva

    Tak to můžu, grilování moje veliká vášeň, určitě vyzlouším :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo