Maso na gril

Suroviny

plátky vepřového bůčku
2 paličky česneku
grilovací koření
sójová omáčka
pivo
sůl
pepř
mletá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, bůček nakrájíme na tenké plátky, nasolíme, opepříme a ponoříme do marinády ze sojové omáčky, piva, koření a prolisovaného česneku.

  2. Necháme odležet přes noc.

  3. Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou.

Komentáře k receptu Maso na gril

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jsem jen začátečník nezlob te se ale jak dlouho se přibližně griluje?:-?:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Vím, že to není nejzdravější jídlo, ale já to prostě miluju a když je počasí, tak moc často grilujeme. Už jsme v pátek poprvé grilovali. Tento recept taky používám a je to moc dobré, takže každopádně za 9:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D:-D už aby bylo počasí , rozpálíme gril na zahradě:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • pbarva pbarva

    Tak to můžu, grilování moje veliká vášeň, určitě vyzlouším :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: maso na gril maso na gril recept veprove maso na gril maso na grilu recepty na gril recepty na maso na gril nejlepsi maso na gril jaké maso na gril příprava masa na gril maso na gril recepty recepty maso na gril vepřové maso na grilu vepřové maso na grilu recept recept na gril recept na maso na gril vepřový steak na grilu recept maso na gril bůček na gril maso na grill marináda na vepřové maso na gril