Maso na gril

pelda Kuchařka: pelda

Grilování 4 názory

Suroviny

plátky vepřového bůčku
2 paličky česneku
grilovací koření
sójová omáčka
pivo
sůl
pepř
mletá paprika
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, bůček nakrájíme na tenké plátky, nasolíme, opepříme a ponoříme do marinády ze sojové omáčky, piva, koření a prolisovaného česneku.

  2. Necháme odležet přes noc.

  3. Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 393 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso na gril

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jsem jen začátečník nezlob te se ale jak dlouho se přibližně griluje?:-?:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Vím, že to není nejzdravější jídlo, ale já to prostě miluju a když je počasí, tak moc často grilujeme. Už jsme v pátek poprvé grilovali. Tento recept taky používám a je to moc dobré, takže každopádně za 9:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D:-D už aby bylo počasí , rozpálíme gril na zahradě:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • pbarva pbarva

    Tak to můžu, grilování moje veliká vášeň, určitě vyzlouším :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: maso na gril maso na gril recept veprove maso na gril maso na grilu recepty na gril recepty na maso na gril nejlepsi maso na gril příprava masa na gril recepty maso na gril maso na gril recepty vepřové maso na grilu vepřové maso na grilu recept recept na gril vepřový steak na grilu bůček na gril recept na maso na gril recept maso na gril maso na grill marináda na vepřové maso na gril nejlepší marináda na grilování

Zapomněl/a jsem heslo