Nutriční hodnoty (Kuřecí bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 614 kJ / 4 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 476,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 476,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 248,30 g |
| – nasycené | 112,52 g |
| – nenasycené | 119,96 g |
| –– mononenasycené | 98,82 g |
| –– polynenasycené | 21,14 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,46 g |
| Sodík | 7,69 g |
| Sůl | 18,76 g |
| Sacharidy | 17,45 g |
| – cukry | 9,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velká kuřecí prsa (když vykostíte kuře, klidně i ty malé kousky z něho) | Kuře prso | 1400 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 200 g 200 g salámu Vysočina | Suchý salám | 200 g |
| pažitka (může být i mražená nebo sušená petrželka) | Pažitka čerstvá |