Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
| Tuky | 4,33 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 1,98 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 14,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 426 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 60,54 g |
| – cukry | 52,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 balení 1 balení rukoly (125 g) | Rukola čerstvá | 125 g |
| 250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
| citronová šťáva z jednoho citronu | Šťáva z citrónu | |
| citronová kůra z 1/2 citronu (nastrouhaná) | Citronová kúra čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |