Nutriční hodnoty (Dort Barbínka-modro-jahodová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g |
| Tuky | 15,36 g |
| – nasycené | 10,24 g |
| – nenasycené | 4,52 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,52 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 301,00 g |
| – cukry | 199,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| potravinářské barvivo (v prášku) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| kakao | Kakao prášek | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| strouhaný kokos | Kokos strouhaný | |
| gelové jedlé barvičky | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |