Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 671 kJ / 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,45 g |
| Tuky | 7,76 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 4,23 g |
| –– mononenasycené | 1,38 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 68,55 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 2,83 g |
| Sacharidy | 75,77 g |
| – cukry | 56,22 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 2 ks 2 ks jablek menšich | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2-3 ks 2-3 ks stonkový celer | Celer bulva čerstvá | 1350 g |
| špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý | |
| 200 ml 200 ml bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| hrst hrst ořechů sekaných | Vlašské ořechy | |
| loupané slunečnice (a pod ) | Slunečnicová semínka loupaná |