Nutriční hodnoty (Kuřecí jáhloto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 816 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
| Tuky | 1,62 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 25,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích stehen (počet dle strávníků) | Kuře stehno s kůží | |
| sáček sáček mražené kukuřice a hrášku | Kukuřice mražená | |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| 2 2 papriky červené | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| koření česnek a bylinky (Kotanyi) | Provensálské koření | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| citronový olej | Olej citronový | |
| špenát 6 kostek 6 kostek (kostku na stehno asi) | Špenát čerstvý | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| uvařené jáhly | Jáhly | |
| vejce (na volská oka, 1 na porci) | Vejce slepičí | |
| tuk na vaření (já použila Ceres soft) | Margarín | |
| syrová zelenina na ozdobu | Mrkev čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý |