Nutriční hodnoty (Francouzské kuřátko na šafránu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 174,00 g |
| – nasycené | 79,47 g |
| – nenasycené | 87,87 g |
| –– mononenasycené | 68,87 g |
| –– polynenasycené | 19,00 g |
| ––– omega 3 | 1,57 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg (Francouzské kukuřičné) kuře | Kuře | 1000 g |
| 100 g 100 g bylinkového másla | Máslo bylinkové | 100 g |
| 16 ks 16 ks šafránu | Šafrán sušený | |
| 2 ks 2 ks banánových listů |