Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 062 kJ / 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 7,10 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 2,66 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího bujónu (bezlepkového) | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| voda (podle potřeby) | Voda | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| škrob (bezlepkový, podle potřeby) | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |