Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 062 kJ /
732 kcal
Bílkoviny164,50 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky7,10 g
– nasycené2,05 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené2,66 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 31,33 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
50 g 50 g žampionů Žampion čerstvý 50 g
1 kostka 1 kostka drůbežího bujónu (bezlepkového) Bujón kuřecí BIO 10 g
voda (podle potřeby) Voda
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
škrob (bezlepkový, podle potřeby) Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.