Nutriční hodnoty (Bramborový makovec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 317 kJ / 2 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 90,28 g |
– nasycené | 23,96 g |
– nenasycené | 50,50 g |
–– mononenasycené | 21,80 g |
–– polynenasycené | 28,70 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 447,10 g |
– cukry | 271,40 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
100 g 100 g vařených brambor | Brambor zimní | 100 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce horké vody | Voda | 18 ml |