Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový makovec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 317 kJ /
2 944 kcal
Bílkoviny74,14 g
– z toho živočišné bílkoviny31,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,50 g
Tuky90,28 g
– nasycené23,96 g
– nenasycené50,50 g
–– mononenasycené21,80 g
–– polynenasycené28,70 g
––– omega 30,74 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy447,10 g
– cukry271,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
100 g 100 g vařených brambor Brambor zimní 100 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce horké vody Voda 18 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.