Nutriční hodnoty (Zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 47,51 g |
| – nasycené | 11,52 g |
| – nenasycené | 22,67 g |
| –– mononenasycené | 18,58 g |
| –– polynenasycené | 4,09 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,96 g |
| Sůl | 9,14 g |
| Sacharidy | 18,10 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
| olej (na vymaštění formy) | Olej řepkový |