Nutriční hodnoty (Vanilková zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 198 kJ / 2 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 210,67 g |
| – nasycené | 116,14 g |
| – nenasycené | 68,10 g |
| –– mononenasycené | 56,60 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 158,75 g |
| – cukry | 157,35 g |
| ––– laktóza | 24,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 21 ml |