Nutriční hodnoty (Kuře se zimní zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 83,97 g |
| – nasycené | 52,01 g |
| – nenasycené | 31,35 g |
| –– mononenasycené | 8,66 g |
| –– polynenasycené | 22,69 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 10,37 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 13,77 g |
| Sůl | 37,15 g |
| Sacharidy | 69,85 g |
| – cukry | 11,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 350 g |
| Trocha Trocha mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| Rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 1 1 pórek (pouze bílé části) | Pórek čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 400 ml 400 ml bujónu nebo kuřecího vývaru | Bujón hovězí | 400 g |