Nutriční hodnoty (Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 978 kJ / 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 16,53 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 8,38 g |
| –– mononenasycené | 6,86 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 351 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 13,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty (nejlépe ze selete) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 malá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 malý fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| olej | Olej řepkový | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |