Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Katův šleh III.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 743 kJ /
656 kcal
Bílkoviny101,46 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky21,34 g
– nasycené5,26 g
– nenasycené10,61 g
–– mononenasycené9,21 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
1 1 malý kečup Kečup sladký
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sádlo Sádlo vepřové
houby Hřib čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.