Nutriční hodnoty (Katův šleh III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 21,34 g |
– nasycené | 5,26 g |
– nenasycené | 10,61 g |
–– mononenasycené | 9,21 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 malý kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
houby | Hřib čerstvý | |