Nutriční hodnoty (Katův šleh III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 21,34 g |
| – nasycené | 5,26 g |
| – nenasycené | 10,61 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 malý kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| houby | Hřib čerstvý | |