Nutriční hodnoty (Živáňská pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 18 101 kJ / 4 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,91 g |
| Tuky | 312,14 g |
| – nasycené | 147,55 g |
| – nenasycené | 155,66 g |
| –– mononenasycené | 133,08 g |
| –– polynenasycené | 22,58 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 5,95 g |
| Sůl | 14,50 g |
| Sacharidy | 217,85 g |
| – cukry | 29,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 klobásy | Klobása | |
| 300-400 g 300-400 g uzené slaniny | Špek | 350 g |
| 1,20 kg 1,20 kg brambor | Brambor zimní | 1200.0000476837158 g |
| 1 1 barevná paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |