Nutriční hodnoty (Rybka inspirovana k. radulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,80 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 filety 3 filety ryby HADDOCK cca 1,50 kg | Treska filet | 600 g |
| 3 3 sladké pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| případně kokosový olej | Olej kokosový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| žluté curry | Kari | |
| hnědý cukr | Cukr třtinový | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |