Nutriční hodnoty (Salát z pečených ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 848 kJ / 203 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g | 
| Tuky | 1,60 g | 
| – nasycené | 0,80 g | 
| – nenasycené | 0,56 g | 
| –– mononenasycené | 0,32 g | 
| –– polynenasycené | 0,24 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 7,26 g | 
| Cholesterol | 12 mg | 
| Sodík | 891 mg | 
| Sůl | 2,18 g | 
| Sacharidy | 34,93 g | 
| – cukry | 28,29 g | 
| ––– laktóza | 5,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 svazky 3 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 330 g | 
| 2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 8 lžic 8 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml | 
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| řeřicha (na posypání) | Řeřicha čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| pepř mletý | Pepř černý mletý |