Nutriční hodnoty (Salát z pečených ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 848 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 0,56 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,26 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 34,93 g |
– cukry | 28,29 g |
––– laktóza | 5,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 svazky 3 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 330 g |
2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
8 lžic 8 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
řeřicha (na posypání) | Řeřicha čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý |