Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečených ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie848 kJ /
203 kcal
Bílkoviny8,54 g
– z toho živočišné bílkoviny6,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,14 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,26 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy34,93 g
– cukry28,29 g
––– laktóza5,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 svazky 3 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 330 g
2-3 2-3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
8 lžic 8 lžic bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 120 ml
pažitka Pažitka čerstvá
tymián Tymián sušený
řeřicha (na posypání) Řeřicha čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.