Vepřový guláš s mletým masem

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

600 g vepřové plece
200-250 g mletého vepřového masa
3 cibule
4 stroužky česneku
plná lžíce sádla
2 lžíce červené papriky
2 lžíce rajčatového protlaku
300-400 ml vývaru nebo vody
1 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky mletého zázvoru
kmín
pepř
sůl
chilli
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na drobno. Rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a smažíme do zlaté barvy. Přidáme kostky masa a necháme zatáhnout. Po chvíli přisypeme mleté maso, papriku, česnek, protlak a zbytek koření.

  2. Chvíli orestujeme, zaprášíme moukou a zalijeme horkým vývarem. Vaříme do změknutí masa. Mleté maso to dost zahustí tak už není třeba zahušťovat, ale komu by se to zdálo málo, rozmíchá trochu mouky v trošce vody a povaří s gulášem. Dochutíme a podáváme s knedlíkem nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 136 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš s mletým masem

Tématické fráze: gulas s mletym masem vepřový guláš recepty z vepřového masa vepřové maso recepty recept guláš s mletým masem guláš z mletého masa vepřovy gulaš-recept cuketové guláš jake maso na vepřový guláš vepřový guláš recept guláš z mletého vepřového masa gulas z mletyho masa segedín z mletým masem recept guláš s mletým masem¨

Zapomněl/a jsem heslo