Nutriční hodnoty (Gnocchi s brusinkovo rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 902 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,64 g |
| Tuky | 11,26 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 9,89 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,40 g |
| – cukry | 54,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
| 75 g 75 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 75 g |
| 1 1 balene gnocchi | Noky | |
| hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2-3 větvičky 2-3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| parmezán | Parmezán |