Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 042 kJ /
1 444 kcal
Bílkoviny160,86 g
– z toho živočišné bílkoviny147,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,86 g
Tuky36,54 g
– nasycené10,00 g
– nenasycené16,97 g
–– mononenasycené12,74 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,07 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 2,61 g
Sodík 561 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy109,35 g
– cukry30,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
300 g 300 g vepřového masa (kýta, krkovice...) Vepřová kýta 300 g
kousek kousek špeku (podle chuti) Špek
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 paprika žlutá Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trošku trošku oleje Olej řepkový
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.