Nutriční hodnoty (Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,86 g |
| Tuky | 36,54 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 16,97 g |
| –– mononenasycené | 12,74 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 2,61 g |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 109,35 g |
| – cukry | 30,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 300 g 300 g vepřového masa (kýta, krkovice...) | Vepřová kýta | 300 g |
| kousek kousek špeku (podle chuti) | Špek | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| olej | Olej řepkový |