Nutriční hodnoty (Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,86 g |
Tuky | 36,54 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 16,97 g |
–– mononenasycené | 12,74 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
– cukry | 30,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
300 g 300 g vepřového masa (kýta, krkovice...) | Vepřová kýta | 300 g |
kousek kousek špeku (podle chuti) | Špek | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
olej | Olej řepkový |