Nutriční hodnoty (Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 55,08 g |
| – nasycené | 26,94 g |
| – nenasycené | 18,11 g |
| –– mononenasycené | 16,91 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 10,67 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 20,93 g |
| – cukry | 12,69 g |
| ––– laktóza | 1,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g roštěné | Hovězí roštěnec | 600 g |
| 4 plátky 4 plátky parmské šunky | Šunka parmská | |
| 120 g 120 g nakládaných artyčoků | Artyčoky sterilované | 120 g |
| 4 lžíce 4 lžíce jemně strouhaného parmazánu | Parmezán | 60 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky nakládací směs Křehké maso (Kotányi) | ||
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku nebo 2 jemně utřené čerstvé stroužky | Česnek sušený | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jemně sekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| masový vývar | Vývar masový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |