Nutriční hodnoty (Bylinková žebračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 953 kJ / 5 247 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,30 g |
| Tuky | 305,26 g |
| – nasycené | 101,72 g |
| – nenasycené | 202,07 g |
| –– mononenasycené | 36,93 g |
| –– polynenasycené | 165,15 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 65,68 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 101,09 g |
| Sůl | 272,93 g |
| Sacharidy | 576,48 g |
| – cukry | 30,73 g |
| ––– laktóza | 7,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| starší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| 3 l 3 l zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 3000 g |
| 2 2 velké hrsti petrželky | Petržel nať čerstvá | 160 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 PL 1 PL kmínu | Kmín | 15 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |