Nutriční hodnoty (Pikantní kančí krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 116 kJ / 2 418 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 152,83 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,45 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g | 
| Tuky | 165,06 g | 
| – nasycené | 79,41 g | 
| – nenasycené | 81,74 g | 
| –– mononenasycené | 66,85 g | 
| –– polynenasycené | 14,89 g | 
| ––– omega 3 | 1,08 g | 
| Vláknina | 24,11 g | 
| Cholesterol | 447 mg | 
| Sodík | 3,34 g | 
| Sůl | 8,32 g | 
| Sacharidy | 69,34 g | 
| – cukry | 37,44 g | 
| ––– laktóza | 7,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g kančího masa (vykostěná krkovička) | Kanec kýta | 600 g | 
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g | 
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |