Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové želé (amarouny))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 640 kJ /
392 kcal
Bílkoviny2,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky2,84 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,21 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,65 g
– cukry78,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
710 g 710 g jablečného pyré Jablečné pyré 710 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra nebo esence Citronová kúra čerstvá
celá skořice Skořice ceylonská
hřebíček Hřebíček
badyán Badyán
rozinky (naložené v rumu) Rozinky
rum Rum
želatina v prášku Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.