Nutriční hodnoty (Jablkové želé (amarouny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 640 kJ / 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 2,84 g |
| – nasycené | 0,92 g |
| – nenasycené | 1,21 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,65 g |
| – cukry | 78,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 710 g 710 g jablečného pyré | Jablečné pyré | 710 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| citronová kůra nebo esence | Citronová kúra čerstvá | |
| celá skořice | Skořice ceylonská | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| badyán | Badyán | |
| rozinky (naložené v rumu) | Rozinky | |
| rum | Rum | |
| želatina v prášku | Želatina vepřová |