

Bruschetta
Suroviny
- 200 g rajčat
- 1 špetka oregana nebo bazalky
- 4 stroužky česneku
- 4 krajíce bílého chleba
- olivový olej
- sůl
Postup přípravy receptu
Krajíčky bílého chleba opečeme z obou stran na grilu dozlatova a potřeme česnekem.
Rajčata nakrájíme nadrobno, česnek na tenké plátky, posypeme oreganem, osolíme, zakápneme olivovým olejem a zamícháme. Takto připravená rajčata upravíme na opečený chléb.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Bruschetta
-
Jo, taky delam, jen rajcatka nejdrive hodim do vrouci vody a oloupu
-
Tohle mi milujeme
Je to neskutečně dobré
-
Já jsem si to ohřála na pánvi
-
Překlep tam je každopádně, a rovnou dva. Jmenuje se to Bruschetta. A je to výýborné. :o)
-
Já myslím,že tam bude překlep
jedla jsem také,hlavně tady v jedné pizerii a ty jí dělají opravdu skvělou.
dávám bod
-
Maris - jedla jsem v Italii a taky tam tomu říkali brutcheta. Krásné fotky a ty barvy
-
Znám a dělám ale pod názvem Bruscheta. Je to výborné a dávám bodík
-
No ja sem to este nezkousela,ale neco vypada dobre.