Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Apple pie" aneb jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 358 kJ /
4 627 kcal
Bílkoviny51,78 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,68 g
Tuky257,37 g
– nasycené161,70 g
– nenasycené90,33 g
–– mononenasycené79,00 g
–– polynenasycené11,34 g
––– omega 31,54 g
Vláknina36,03 g
Cholesterol 765 mg
Sodík 848 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy507,78 g
– cukry228,40 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 250 g tuhého másla nakrájeného na větší kostky Máslo kravské 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 ml 150 ml studené vody (podle potřeby) Voda 150 ml
1/2 šálku 1/2 šálku hnědého cukru Cukr třtinový 125 g
1/2 šálku 1/2 šálku cukru krystal Cukr bílý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1/2 šálku 1/2 šálku vody Voda 125 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5-7 5-7 jablek (oloupat a nakrájet na plátky) Jablko čerstvé 900 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.