Nutriční hodnoty (Sele-knedlo-zelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 161 kJ / 1 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
| Tuky | 50,91 g |
| – nasycené | 12,28 g |
| – nenasycené | 29,34 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 14,27 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 35,70 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece ze selete (vč. kůže) | Sele plec | 1000 g |
| 1 sáček 1 sáček kořenící směsi Vepřová pečeně (Avokádo) | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 sáček 1 sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |