Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Languedocká tapenada

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

13. 1. 2011 15:20

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie3 260 kJ / 779 kcal
Bílkoviny49,40 g
Tuky58,20 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 5,10 g
Sůl12,29 g
Sacharidy10,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

13. 1. 2011 16:27

Takúto tapenádu som mala česť ochutnať, iba som nevedela, že je languedocká. Môžem povedať, že mi veľmi chutila. Za mňa - jasný bod.
Mimochodom, máš pekné receptíky.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tapenada tapenada z paprik tapenada recept bylinková tapenáda předkrmy recepty předkrm tapenáda z oliv a tuňáka domácí tapenáda recept tapenada bageta zapečená s avokádovou pomazánkou španělska tapenada celozrna tapenada tunáková tapenáda recept šnečí tapenada tapenada z oliv kapar ancovicky tapenada z repy domácí tapenáda recept tapenáda z paprik tapenáda z ancovicek recept kuře tapenáda

Suroviny: olivy černé, ančovičky v oleji, tuňák, kapary, chilli paprika čerstvá, olej olivový extra virgin

TopRecepty.cz

Languedocká tapenada

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjkX