Nutriční hodnoty (Kvočna na velikonočním stole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 638 kJ / 1 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 124,90 g |
| – nasycené | 33,63 g |
| – nenasycené | 57,30 g |
| –– mononenasycené | 45,40 g |
| –– polynenasycené | 11,90 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 4,00 g |
| Sodík | 2,48 g |
| Sůl | 5,48 g |
| Sacharidy | 12,17 g |
| – cukry | 1,67 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 15 vajec | Vejce slepičí | 1050 g |
| 250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
| 50 g 50 g mozarelly | Mozzarella kravská | 50 g |
| 3 kolečka 3 kolečka mrkve | Mrkev čerstvá | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| pepř celý | Pepř černý |