Nutriční hodnoty (Hovězí závitky se studenou šunkou, uzenou klobásou a sýrem Camembert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 025 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 26,77 g |
– nasycené | 16,00 g |
– nenasycené | 10,08 g |
–– mononenasycené | 5,25 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | |
4 plátky 4 plátky pršutu | Pršut | |
1 nožička 1 nožička uzené klobásy | Klobása | 220 g |
1 1 Camembert | Camembert | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
párátka (jehly, nit) |