Nutriční hodnoty (Hovězí závitky se studenou šunkou, uzenou klobásou a sýrem Camembert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 025 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 26,77 g |
| – nasycené | 16,00 g |
| – nenasycené | 10,08 g |
| –– mononenasycené | 5,25 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | |
| 4 plátky 4 plátky pršutu | Pršut | |
| 1 nožička 1 nožička uzené klobásy | Klobása | 220 g |
| 1 1 Camembert | Camembert | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| párátka (jehly, nit) |