Nutriční hodnoty (Paté z fazolí Borlotti a ricotty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 534 kJ / 606 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 56,19 g |
| – nasycené | 36,43 g |
| – nenasycené | 18,27 g |
| –– mononenasycené | 16,79 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
| – cukry | 6,37 g |
| ––– laktóza | 6,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva (400 g) fazolí Borlotti | Fazole bílé | |
| 175 g 175 g Ricotty | Ricotta | 175 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý tymián nebo rozmarýn | Tymián čerstvý |