Nutriční hodnoty (Paté z fazolí Borlotti a ricotty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 534 kJ / 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 56,19 g |
– nasycené | 36,43 g |
– nenasycené | 18,27 g |
–– mononenasycené | 16,79 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 8,33 g |
– cukry | 6,37 g |
––– laktóza | 6,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva (400 g) fazolí Borlotti | Fazole bílé | |
175 g 175 g Ricotty | Ricotta | 175 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián nebo rozmarýn | Tymián čerstvý |