Nutriční hodnoty (Zapečené těstoviny na bazalkové směsi se žampionama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 240 kJ / 1 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 42,56 g |
– nasycené | 11,82 g |
– nenasycené | 18,95 g |
–– mononenasycené | 14,95 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 697 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 12,95 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení těstovin kolínek | Těstoviny pšeničné | |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicého oleje a nadrcená bazalka | Bazalka čerstvá | 15 g |
1/2 kg 1/2 kg mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
houbové koření | Provensálské koření | |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
1 sáček 1 sáček strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% |