Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 020 kJ /
4 785 kcal
Bílkoviny76,73 g
– z toho živočišné bílkoviny21,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,32 g
Tuky237,20 g
– nasycené103,92 g
– nenasycené113,75 g
–– mononenasycené59,94 g
–– polynenasycené53,82 g
––– omega 38,08 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 412 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy572,70 g
– cukry327,10 g
––– laktóza11,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 dkg 20 dkg cukru krupice Cukr bílý 200 g
15 dkg 15 dkg změklého másla Máslo kravské 150 g
3-5 3-5 banánů Banán čerstvý 360 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
30 dkg 30 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 čajová lžička jedlé sody Jedlá soda
1/2 1/2 čajové lžičky soli Sůl mořská
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
10 dkg 10 dkg ořechů Vlašské ořechy 100 g
10 dkg 10 dkg čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.