Nutriční hodnoty (Banánový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 020 kJ / 4 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,32 g |
Tuky | 237,20 g |
– nasycené | 103,92 g |
– nenasycené | 113,75 g |
–– mononenasycené | 59,94 g |
–– polynenasycené | 53,82 g |
––– omega 3 | 8,08 g |
Vláknina | 28,80 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 572,70 g |
– cukry | 327,10 g |
––– laktóza | 11,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 dkg 20 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
15 dkg 15 dkg změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
3-5 3-5 banánů | Banán čerstvý | 360 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
30 dkg 30 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 čajová lžička jedlé sody | Jedlá soda | |
1/2 1/2 čajové lžičky soli | Sůl mořská | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
10 dkg 10 dkg ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
10 dkg 10 dkg čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |