Nutriční hodnoty (Kopřivový sirup s trochou pampelišek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 34 137 kJ / 8 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,32 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 10,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 027,45 g |
| – cukry | 2 006,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 listů 130 listů kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| 50-60 g 50-60 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 30 30 pampeliškových květů | Pampeliška květ čerstvý | |
| 2-3 2-3 citrony | Citrón čerstvý | 225 g |