Pečené karbanátky s bramborem

Mleté maso Doba přípravy: 1 hodinu 13 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 1 hodinu 13 názorů

Suroviny 2 porce

300 g mleté maso
50 g sýr niva
špetku koření Steak 7 pepřů
špetku soli
1 kávová lžička solamylu
trošku zelené petrželky
brambory
česnekové listy
sůl
100 ml olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso, steakové koření, solamyl, špetka soli, petrželka a 30 g nastrouhané nivy smíchat dohromady.

  2. Uděláme 5-6 malých karbenátků, dáme na plech s pečícím papírem, který jsme dobře pokropili olejem.

  3. Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, dáme na plech vedle karbenátků, posolíme a posypeme česnekovými listy.

  4. Brambory i maso lehce pokropíme olejem, dáme do předehřáté trouby a na 200°C pečeme asi 30 minut. Maso během pečení jednou otočíme.

  5. Ke konci pečení maso posypene zbylým nastrouhaným sýrem a dopečeme.

  6. Brambory během pečení promícháme, aby se stejnoměrně propekly.
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu Pečené karbanátky s bramborem

Tématické fráze: karbenátky karbenatky recepty karbenatky recepty z mleteho masa karbenatky z mletého masa karbanátky na plechu karbanátky z mletého masa recept od pohlreicha karbenatky recept karbanátky na plech recept na karbenátky karbanatky s bramborem pecene v troube pečené karbanátky karbanatky s bramborem karbanatek s bramborem karbenátky na plechu karbenatky mlete maso karbenátky z mletého masa recept vaření pečení karbenátky na plech pečeny karbenatek karbenátky do trouby