Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavý chléb se lnem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2015 07:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 126 kJ / 1 942 kcal
Bílkoviny63,18 g
Tuky34,00 g
Vláknina30,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,05 g
Sacharidy330,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu - http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

19. 5. 2015 13:36

Už ho melu prakticky všude, kam ho dávám - výjimkou byly teď ty poslední semínkové bagety, ale tam jsem ho zas hodně dlouho předem namočila.
http://www.toprecepty.cz/recept/42958-seminkove-pe...
Taky by se neměl mlít do zásoby, raději vždycky namlít tu trochu čerstvou - stáním oxiduje a ztrácí cenné látky.

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2015 13:32

Já melu lněné semínko od té doby, co jsem podle Tebe dělala lněné bagetky, tam to vysvětluješ perfektně :yes:

spagetka spagetka

19. 5. 2015 13:31

Lněné semínko máme rádi a tohle jsem o něm nevěděla, prima :yes::yes:

magdalenka magdalenka

19. 5. 2015 13:29

cathleen:vďaka za rozšírenie obzorov...:-)):yes:

cathleen cathleen

19. 5. 2015 13:27

magdalenka: ano, má to důvod - několikrát jsem četla, že celistvé lněné semínko (velice zdravé a tělu prospěšné) naším zažívacím traktem projde téměř beze změny. Z pomletého toho využijem nesrovnatelně více;-)

magdalenka magdalenka

19. 5. 2015 13:23

cathleen:veľmi pekné...ĺanové semienko používam, je zdravé a nám chutí napr. aj ak ním posypem omastené zemiaky pred pečením. Len sa pýtam - prečo melieš ľanové semeno, máš nejaký dôvod, alebo vám len proste to celé semiačko v chlebe vadí?

cathleen cathleen

19. 5. 2015 08:28

srettka: díky:-K....i kdyby náhodou tekl, nepijem to :-D
Zato pečivo jíme denně a kupujem opravdu velice výjimečně. Navíc - mě to pečení moc baví:-8 (variabilnost chutí...tvarů...to, jak divoké i šlechtěné kvasinky ochotně poslouchají atd.;-))

srettka

19. 5. 2015 08:02

Mě tak napadlo...vám teče redbull v potrubí? Čoveče ty pečeš jako ďábel:-)) člověk si nestačí utírat koutky u pusy:-) ty jsi pekařská bohyně ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept chleba z lněné mouky chléb z vlákniny a semínek chléb z jogurtu a vlákniny recept na tmavý chléb tmavy chleb tmavý chleba recept recept na tmavý chleba lněná semena - chléb lněné semeno-recepty recept na chleb z vlakniny chleba z vlákniny chleb z vlakniny chleba za lněné a žitné vlákniny toustový chléb z kvásku recept mleté lněné semeno do chleba? tmavy.chleb.z.chlebove.mouky já melu lněná semínka chleba z lněné vlákniny chléb z lněné a žitné vlákniny-recept recept na chléb ze lněné vlákniny

Suroviny: voda, sůl, cukr, olej, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, semínka lněná, droždí, kvásek

TopRecepty.cz

Tmavý chléb se lnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4JQ6