Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč (hřbet))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 321 kJ /
3 423 kcal
Bílkoviny56,67 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,95 g
Tuky154,30 g
– nasycené38,34 g
– nenasycené103,99 g
–– mononenasycené71,61 g
–– polynenasycené32,38 g
––– omega 32,23 g
Vláknina18,95 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 784 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy442,40 g
– cukry282,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hery Margarín 200 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
kdo chce může přidat mleté oříšky (lískáče jsou výborné) Lískový ořech
hera na vymazání a strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.