Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bazalce a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 664 kJ /
876 kcal
Bílkoviny107,81 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,81 g
Tuky22,40 g
– nasycené3,13 g
– nenasycené12,06 g
–– mononenasycené5,55 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,13 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 2,32 g
Sůl5,73 g
Sacharidy50,70 g
– cukry18,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
Solamyl (jemný bramborový škrob) Bramborový škrob
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
12 ks 12 ks cherry rajčátek Rajčata cherry 360 g
2 PL 2 PL nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g
1 PL 1 PL slunečnicových semínek (kdo nemá, nic se neděje) Slunečnicová semínka loupaná 15 g
2 PL 2 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý
tuk na smažení (olej, sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.