Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bazalce a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,81 g |
| Tuky | 22,40 g |
| – nasycené | 3,13 g |
| – nenasycené | 12,06 g |
| –– mononenasycené | 5,55 g |
| –– polynenasycené | 6,52 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,73 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
| – cukry | 18,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| Solamyl (jemný bramborový škrob) | Bramborový škrob | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 12 ks 12 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 360 g |
| 2 PL 2 PL nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
| 1 PL 1 PL slunečnicových semínek (kdo nemá, nic se neděje) | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
| 2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| tuk na smažení (olej, sádlo) | Olej řepkový |