Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bazalce a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,81 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 3,13 g |
– nenasycené | 12,06 g |
–– mononenasycené | 5,55 g |
–– polynenasycené | 6,52 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 50,70 g |
– cukry | 18,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
Solamyl (jemný bramborový škrob) | Bramborový škrob | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
12 ks 12 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 360 g |
2 PL 2 PL nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
1 PL 1 PL slunečnicových semínek (kdo nemá, nic se neděje) | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
tuk na smažení (olej, sádlo) | Olej řepkový |