Nutriční hodnoty (Hermelín pečený s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 486 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 11,08 g |
– nasycené | 0,78 g |
– nenasycené | 9,82 g |
–– mononenasycené | 6,94 g |
–– polynenasycené | 2,87 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 plísňový sýr typu Hermelín | Niva 50% t. v s. | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
5-6 5-6 žampionů (střední cca 4 cm průměr hlavičky) | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 hrstka lístků libečku nebo jiných oblíbených bylinek | Libeček čerstvý | |
2-3 2-3 tenké plátky nakrájené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |