Nutriční hodnoty (Hermelín pečený s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 486 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 11,08 g |
| – nasycené | 0,78 g |
| – nenasycené | 9,82 g |
| –– mononenasycené | 6,94 g |
| –– polynenasycené | 2,87 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 plísňový sýr typu Hermelín | Niva 50% t. v s. | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 5-6 5-6 žampionů (střední cca 4 cm průměr hlavičky) | Žampion čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 hrstka lístků libečku nebo jiných oblíbených bylinek | Libeček čerstvý | |
| 2-3 2-3 tenké plátky nakrájené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |