Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 962 kJ / 2 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
| Tuky | 127,64 g |
| – nasycené | 61,57 g |
| – nenasycené | 63,07 g |
| –– mononenasycené | 54,00 g |
| –– polynenasycené | 9,07 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 37,90 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 253,65 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí stehno | Jehněčí kýta | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1,5 kg 1,5 kg malých ve šlupce uvarených brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená |