Nutriční hodnoty (Rychlý francouzský krémeš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 666 kJ / 3 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,18 g |
| Tuky | 237,40 g |
| – nasycené | 132,08 g |
| – nenasycené | 99,09 g |
| –– mononenasycené | 63,79 g |
| –– polynenasycené | 35,30 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 11,85 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 335,85 g |
| – cukry | 219,75 g |
| ––– laktóza | 58,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku listového těsta | Listové těsto | 250 g |
| 3 3 krémové prášky Zlatý klas | Škrob kukuřičný | |
| 2 pl 2 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1/2 1/2 l Creme patiserie profi (je to šlehačka, která nezmizne ze zákusku ani po týdnu a nemění svoji konzistenci, nic sa do ní už nepřidáva, vyšlehá se za pár minut) | ||
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 3 pl 3 pl Cery (100%-ní tuk) | Hydrogenovaný rostlinný tuk | |
| 50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
| 1,25 balíčku 1,25 balíčku Bebe | Sušenka | 62.5 g |