Suroviny
Porce: 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 893 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,13 g |
Tuky | 228,17 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 567,28 g |
Postup přípravy
Ve šlehací míse ručním šlehačem našleháme mascarpone s jemným tvarohem a cukrem (dle chuti je možno přidat, ale mango je dost sladké). Krok 4: Na vychladlý korpus navrstvíme a uhladíme krém, na který poklademe nakrájené mango. Lžičku prášku Tang smícháme s práškem želé a rozmícháme v 250 ml studené vody. Za stálého míchání přivedeme k varu
a povaříme 1 minutu. Odstavíme a za občasného promíchání necháme mírně zchladnout, jakmile začne lepit, polijeme želatinou připravený moučník a necháme zcela vychladnout. Můžeme ještě dozdobit šlehačkou, ale není to nutné.
Zveřejněno 8. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mango řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPjM
Moje poznámka
Mango řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPjM
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná s marinovanou panenkou
Přidáno před 14 minutami
Křupavá placka z červené čočky s rajčaty a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Baskické plátky
Přidáno před 2 hodinami
Muffiny "banana bread"
Přidáno před 6 hodinami
Jablečná focaccia
Přidáno před 13 hodinami
Sladký bramborák
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná buchta s pudinkovo-tvarohovým krémem
Mojereceptyz před 26 minutami
Vepřový perkelt
vojir73 před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
KuchtaBuchta před 2 hodinami
Záhorácký závitek
bonaher před 2 hodinami
Marinovaný losos
Alicia8 před 3 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
MarzamKa před 4 hodinami
Rakouský makovec bez mouky
Moanka před 4 hodinami
Brokolice s hlívou na smetaně
Sally.K51 před 4 hodinami
DIA koka sušenky
Snizkova před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
cukr,
kakao,
sůl,
voda,
olej,
esence vanilková,
ocet,
mascarpone,
tvaroh jemný,
cukr vanilkový,
mango,
šťáva citronová,
želé dortové,
mango
Komentáře